AUTOBEDRIJF MISKER

TWEE IJZERSTERKE MERKEN ONDER EEN DAK

 
 
 

 

Er wordt weer gedanst in de showroom!

sivo

De Ford Ecosport is binnen!

P1060572

De ecosport was al even te bestellen, en we hebben een klein voorproefje gehad tijdens de Paasshow maar nu is hij er dan echt! Als een van de eerste hebben we de ecosport in de showroom staan dus kom gerust langs voor een kijkje of een proefrit!

Noordelijke autoshow bij Misker!

noordelijkeautoshow

We hebben vele mooie auto's staan tegen scherpe prijzen en er is veel voordeel te behalen op de nieuwe auto's! Kortom breng een bezoek aan ons om u zich te laten verrassen!

Paasshow 2014: weergaloze acties, aanbiedingen, premies, kortingen, kakelvers autonieuws en gezelligheid

PAASSHOW 2014

Dit jaar hebben wij bij Autobedrijf Misker heel veel moois voor u in petto.
Op 18, 19 en 21 april profiteert u van spetterend voordeel op veel van onze modellen en krijgt u bij aankoop van een nieuwe Mazda CX-5 een trekhaak van ons cadeau.

Maar dat is nog lang niet alles. Deze dagen bieden wij u eenmalig hoge inruiltarieven voor uw huidige auto. Met de extra inruilpremies van Ford en Mazda betekent dit dat een andere of nieuwe auto nog nooit zo aantrekkelijk was.

Tijdens onze Paasshow zorgen wij natuurlijk ook extra gezelligheid. Geniet van live muziek, lekkere hapjes en drankjes en fraai autonieuws. Kinderen kunnen zich uitleven op een groot springkussen.

Mis het niet, u bent van harte welkom!

Lees meer...