boxem

- Autobedrijf Misker: een gevestigde naam in regio Emmen

- Stadskanaler Erik Greven neemt verkoopactiviteiten Misker Stadskanaal op zich

Emmen, december 2013 – Per 1 januari 2014 neemt Autobedrijf Misker, de Ford dealer voor Emmen en omstreken, de activiteiten van Ford dealer Boxem in Stadskanaal over.

Ford Misker is in Emmen al jarenlang een gevestigde naam en zal zich per die datum ook over de Ford-rijders in Stadskanaal ontfermen. Boxem zal na 1 januari nauw met Autobedrijf Misker blijven samenwerken en gaat als Ford servicedealer in Ter Apel verder.

Autobedrijf Misker is een bekende naam binnen de wereld van Ford en het onderkomen van Misker aan de Kapitein Nemostraat is al vele jaren lang het vaste adres voor Ford-rijders uit de regio Emmen. Per 1 januari aanstaande wordt Ford Misker ook verantwoordelijk voor alle verkoop- en service-activiteiten van Ford in Stadskanaal, vanuit het bekende Ford-onderkomen aan de Veenstraat 3A.

25 jaar Ford-ervaring

Erik Greven, Stadskanaler in hart en nieren en in het verleden al een bekend gezicht bij Boxem, zal de verkoopactiviteiten van Ford Misker in Stadskanaal op zich nemen. Erik is bekend in de Kanaalstreek en kan bogen op ruim 25 jaar aan Ford-ervaring. Hij weet zich in de werkplaats gesteund door een gedegen team van Ford-specialisten – allen uitstekende, door de Ford Academy geschoolde monteurs.

Gerard Bolder, Algemeen Directeur van Ford Nederland: "Ford Misker is een modern en gezond bedrijf, en een belangrijke verkooppartner voor Ford Nederland in de regio Noord-Oost. Wij zijn vol vertrouwen dat Ford-rijders uit Stadskanaal hun weg naar Ford Misker Stadskanaal zullen vinden, zoals dat in Emmen al jarenlang het geval is. Bovendien kunnen onze klanten in Stadskanaal in 2014 bij Autobedrijf Misker terecht voor een sterk, uitgebreid gamma en tal van nieuwe Ford-modellen."

Ford Misker

Autobedrijf Misker is al sinds 1999 de Ford dealer voor Emmen en omstreken. Autobedrijf Misker werd opgericht in 1920 in Nieuw Amsterdam, door Gerrit Misker, grootvader van de huidige directeur, Gerrit Misker. In 1920 startte het bedrijf met de reparatie van en het onderhoud aan fietsen en motoren. In 1953 breidde Misker onder leiding van Gerrit's zoons, Aart en Jan, zijn activiteiten uit met de verkoop van auto's. Decennia lang groeide Misker in omvang en verkocht het bedrijf auto's van uiteenlopende merken, totdat de onderneming onder leiding van de huidige directeur Gerrit Misker in 1999 Ford Thedinga overnam, waarmee een nieuw Ford-tijdperk aanbrak. In 2004 verhuisde het autobedrijf naar het huidige Ford-onderkomen aan de Kapitein Nemostraat. Met de overname van Ford dealer Boxem in Stadskanaal versterkt Autobedrijf Misker anno 2014 zijn activiteiten als Ford dealer voor de regio Noord-Oost.