Mazda CX-3
We worden er stil van

int2

De Mazda CX-3 is onze compacte crossover, maar zijn formaat zegt niets over zijn luxe en verfijning. Verfijning zit in de details. Ze maken een wereld van verschil, hoe klein ze ook zijn.

In lijn met het Japanse Kodo design en het vakmanschap van Mazda zijn zowel het exterieur als het interieur prachtig vormgegeven, waarbij ieder detail aandacht heeft gekregen. Denk aan de grille, de velgen, de sierstrippen, de achterlichten en de middenconsole. Zo mooi, we worden er zelf stil van.

Maar de echte verfijning is met het blote oog niet te zien. Bij het creëren van de CX-3 hebben we fors meer isolatie gebruikt, waardoor de auto aanzienlijk stiller is en minder trillingen doorlaat tijdens het rijden. Zo kun je ongestoord genieten en voel je je nog meer één met de auto.

int2

Een genot om in te rijden, elke rit weer

Proefrit aanvragen
int3

Jinba Ittai betekent de eenheid tussen ruiter en paard en staat aan de basis van alles wat wij doen. Daarom ervaar je in de Mazda CX-3 een rijbeleving waarbij je je één voelt met de auto. Dankzij Skyactiv Technology rijdt de Mazda CX-3 zeer direct, zonder dat je daarbij hoeft in te leveren op zuinigheid. Dat geldt voor druk stadsverkeer én lange ritten. Ook de pers onderstreept dat. Wil je dat zelf ervaren? Plan dan een proefrit.

De visie van de engineer

“We hebben al onze energie besteed aan het verbeteren van de bijzondere kwaliteit van de Mazda CX-3. Daarvoor hebben we ook de allernieuwste ontwikkelingen toegepast. De auto rijdt soepeler, stiller en geraffineerder. Hiermee is een nieuwe standaard voor compacte crossovers ontstaan voor Mazda bezitters die hun eigen persoonlijkheid en actieve levensstijl tot uitdrukking willen laten komen.”

hybrid

Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen
 

7c2c444f1d154ac4a42b62f7aba185c1

hybrid

Wij nemen graag contact op voor meer informatie of om een proefrit in te plannen

Voer uw naam in
Voer uw telefoonnummer in
Voer een geldig email adres in
Kies een optie
Ongeldige invoer