Mazda CX-5
Op eenzame hoogte

int2

De Mazda CX-5 is op alle fronten hoog. De hoge instap, de hoge trekkracht en het hoge afwerkingsniveau maken de verwachtingen meer dan waar. Maar het zijn de rijeigenschappen die hem echt naar grote hoogte brengen. Door een uitgebalanceerd onderstel stuurt hij als een sportieve sedan, waardoor elke bestuurder zich één voelt met de auto. En dat is ongekend voor dit segment.

Deze rijeigenschappen zijn te danken aan Mazda's geavanceerde Skyactiv Technology die nog verder is uitgewerkt, waardoor de rijbeleving nog intenser is. Ook de Mazda CX-5 is uitgerust met het revolutionaire G-Vectoring Control, een systeem waarmee je nog meer controle hebt op de weg. Bovendien biedt de Mazda CX-5 minimaal 1.800 kg trekkracht, tot 2.100 kg.
int2

Mens en machine als één

Proefrit aanvragen
int3

De Mazda CX-5 is ontworpen rondom de bestuurder, voor optimaal rijgenot. Dat vind je terug in alle details. Van het materiaalgebruik in het interieur – zacht op de plaatsen waar je het aanraakt, robuust op andere plekken – tot aan de smallere spaken van het stuurwiel zodat je handen als vanzelf om het stuur heen vallen. Alles met het doel de eenheid tussen jou en de Mazda CX-5 te vergroten. Wil je die eenheid zelf ervaren? Plan dan een proefrit.

Puur vakmanschap

De Mazda CX-5 ademt puur vakmanschap. Van de stiksels van de bekleding, tot aan het materiaalgebruik in het dashboard. De uitzonderlijke afwerking en vormgeving van het interieur zetten een nieuwe standaard van comfort.

hybrid

Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen
int3

De visie van de engineer

“Het is onze droom om een emotionele band tot stand te brengen tussen de nieuwe Mazda CX-5, de bestuurder en de inzittenden. We waren vastbesloten om een crossover te maken die bestuurders bij elke rit ongeëvenaard rijplezier biedt en die vrienden en familie een ontspannen, tevreden en uitermate comfortabel gevoel bezorgt.”


Alle ruimte die je nodig hebt

Er passen met gemak vijf personen in de Mazda CX-5, die over meer dan genoeg been- en bagageruimte beschikken.
506 liter met de achterbank omhoog
1620 liter met de achterbank omlaag

Awards

De Mazda CX-5 is een prijswinnaar. In 2018 won hij de award voor Occasion van het Jaar. Dit dankzij zijn hoge restwaarde en populariteit. Daarnaast heeft hij het maximum aantal van 5 sterren behaald bij de EuroNCAP veiligheidstests, wat inhoudt dat de Mazda CX-5 een veilige keuze is.

hybrid

82dbba35ac21451984529cf8003d64dd

Een Mazda CX-5 die precies bij je past

Voel je nog vertrouwder met je Mazda CX-5 met speciaal ontworpen accessoires. Of je nu gaat voor sportieve, aerodynamische accessoires aan de voor- en achterkant of voor verlichte dorpellijsten, met de originele dealeropties zorg je voor je eigen persoonlijke rijervaring en geniet je van sublieme kwaliteit tot in de kleinste details.
NU MET € 2.000 KORTINGWij nemen graag contact op voor meer informatie of om een proefrit in te plannen

Voer uw naam in
Voer uw telefoonnummer in
Voer een geldig email adres in
Kies een optie
Ongeldige invoer