De nieuwe Mazda MX-30
De 100% elektrische
crossover van Mazda

int2

Groot nieuws

Het is zover. De allereerste 100% elektrische auto van Mazda is een feit. En het resultaat is op werkelijk alle vlakken groots. De Mazda MX-30 is gebouwd rondom de inzittenden en geeft ze alle ruimte. Een prachtige auto die ons grenzeloze vakmanschap eens temeer onderstreept.

Het allermooiste is misschien wel dat als je hem nu bestelt bij de Mazda dealer je nog dit jaar in de extra royale First Edition uitvoering rijdt voor slechts € 33.990. Zakelijk rijd je hem al vanaf € 82 bijtelling in 2020.

Goed nieuws: de Mazda MX-30 komt ook in aanmerking voor € 4.000 particuliere aanschafsubsidie. Wil je de MX-30 zakelijk aanschaffen? Dan is er de MIA waarmee je tot wel € 1691 subsidie kan krijgen.

100% Zakelijk

Eigenlijk is er maar één ding minder groot aan deze elektrische crossover. En dat is de prijs. In combinatie met de nog altijd lage bijtelling en levering in 2020 is hij perfect als zakelijke auto. Vraag ernaar bij je leasemaatschappij of wagenparkbeheerder. Ook met Financial lease is de Mazda MX-30 erg voordelig. En de laadpaal? Daar kunnen we ook voor zorgen.

int2

De ruime elektrische auto voor dagelijks gebruik

Proefrit aanvragen
int3

De Mazda MX-30 is een echte crossover, met een imposant voorkomen en een hoge instap. Daarmee oogt hij - in tegenstelling tot de meeste elektrische auto’s - bijzonder ruim. Dat gevoel wordt benadrukt door de zogenaamde freestyle achterdeuren, die in tegenovergestelde richting openen.

Wil jij direct instappen? Kies dan je kleur en interieur en rijd nog dit jaar weg in je Mazda MX-30.

Zoals onze designers hem bedoeld hebben

De Mazda MX-30 First Edition is precies zoals onze ontwerpers hem bedoeld hebben, met zijn speciaal ontworpen 18-inch velgen, bijzondere kleurcombinaties, keuze uit twee bijzondere interieurs en alle innovaties op het gebied van veiligheid en infotainment die je nodig hebt voor optimaal rijplezier.

hybrid

Overtuigd? Vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen
int3

Hoeveel goedkoper is een MX-30 in verbruik?

We vergelijken de Mazda MX-30 First Edition qua verbruikskosten met een auto van dezelfde grootte en uitrusting, de Mazda CX-30 Skyactiv-X 180 Automaat als Comfort uitvoering.

Als we de gehele berekening doen dan is hier het volgende te concluderen:

  • De Mazda CX-30 heeft jaarlijkse verbruikskosten van € 2678,80
  • De Mazda MX-30 heeft jaarlijkse verbruikskosten vanaf € 174,90 tot € 1.254,75

De € 174,90 is met voornamelijk thuisladen met zonnepanelen.
De € 1.254,75 is met voornamelijk snelladen.


 
 

Wij nemen graag contact op voor meer informatie of om een proefrit in te plannen

Voer uw naam in
Voer uw telefoonnummer in
Voer een geldig email adres in
Kies een optie
Ongeldige invoer