Bij Misker hebben we een passie voor auto’s. We zijn van huis uit Mazda- en Ford-dealer en richten ons daarnaast op reparatie en onderhoud en verkoop van gebruikte auto’s van alle merken. Misker heeft vestigingen in Emmen, Stadskanaal en Hardenberg. Ons bedrijf heeft een platte structuur. We werken procesmatig, waarbij iedereen voldoende vrijheid heeft om zelf de invulling en verantwoordelijkheid te bepalen van zijn of haar werk. Klanttevredenheid speelt bij ons een hoofdrol. 

Omdat een huidige werkneemster binnenkort van haar pensioen mag gaan genieten zijn wij voor de vestiging Emmen op zoek naar een:

ADMINISTRATIEF MEDEWERK(ST)ER / 20-24 uur / (M/V)

De administratie van Misker bestaat niet alleen uit de inkoop en facturatie van verkochte auto’s. Elk onderdeel dat in de werkplaats nodig is voor een reparatie of onderhoudsbeurt wordt in onze administratie verwerkt. En wat dacht je van huur-, financierings- en leasecontracten die wij bij Misker afsluiten? Er komt dus nogal wat kijken bij onze administratie en daarom zoeken we een administratieve duizendpoot die er plezier in heeft om al die cijfers up-to-date te houden. 

Het takenpakket

Als Administratief Medewerk(st)er heb je veel uiteenlopende taken. Doordat je nauwkeurig bent ingesteld en oog hebt voor detail vind je administratief werk het leukste dat er is. Enkele taken zijn:

  • Je voert administratieve werkzaamheden zorgvuldig uit;
  • Je boekt facturen in en stelt verkoopfacturen op;
  • Je controleert uren;
  • Je beantwoordt vragen van klanten en voert het debiteurenbeheer;
  • Je hebt dagelijks contact met leveranciers, klanten en collega’s.

Wij zoeken

Je hebt een afgeronde financiële opleiding op MBO+ niveau en/of ervaring opgedaan in dit werkgebied. Verder vragen wij:

  • Goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Iemand die stressbestendig, nauwkeurig en efficiënt is;
  • Iemand die cijfermatig inzicht heeft;
  • Iemand die eigen initiatief toont.

Computervaardigheden met MS Outlook en Excel zijn een pré. De ideale kandidaat heeft tevens ervaring met een boekhoudkundig pakket. Je werkt graag in een team en kunt goed met mensen overweg. Je ziet kansen om het werk- en verkoopproces te optimaliseren en door je proactieve houding maak je collega’s hierop attent. 

Wij bieden

Sfeer speelt een belangrijke rol bij Misker. We vinden het dan ook belangrijk dat je het naar je zin hebt bij ons. Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke functie in een gezellig team met leuke collega’s. Salaris volgens de CAO Motorvoertuigen en Tweewielerbedrijf passend bij jouw ervaring en opleiding en met de mogelijkheid tot een vast contract bij goed functioneren. Een baan waar wij open staan voor jouw ideeën en waar jouw eigen inbreng wordt gewaardeerd en waarin je jezelf kunt ontwikkelen. 

Geinteresseerd?

Stuur je Sollicitatie en CV naar: info@misker.nl t.a.v. mevr. N. Misker-Hoving