Ford Nederland heeft Autobedrijf Misker verkozen tot winnaar van de Chairperson’s Award 2022. Met deze jaarlijks toegekende onderscheiding erkent Ford de beste dealerpartner, die zich gedurende het afgelopen jaar heeft onderscheiden met de hoogste klanttevredenheid wat betreft verkoop en service.

Wat ooit in 1920 begon is nu, ruim 100 jaar later, nog steeds een begrip voor autominnend Emmen: Autobedrijf Misker, het familiebedrijf waar je je welkom voelt. Sinds de oprichting door Gerrit Misker sr, is het bedrijf in vier generaties uitgegroeid tot een moderne onderneming met inmiddels drie vestigingen, in Emmen, Hardenberg en Stadskanaal.

De waarden waar Autobedrijf Misker voor staat, die zijn altijd hetzelfde gebleven. Een lach op het gezicht van de klant. Want 100% rijplezier bied je niet alleen met een mooie, nieuwe auto. Daar hoort een professionele en persoonlijke service bij.

Voor Bram Misker, die in 2017 het stokje van zijn vader overnam, was het direct duidelijk dat het streven naar de best mogelijke klanttevredenheid op de eerste plaats moest blijven staan. Zijn motto “zeggen wat je doet en doen wat je zegt” klinkt wellicht logisch, maar alleen als je beschikt over een gemotiveerd team komt deze stelling volledig tot zijn recht.

”Alle 40 medewerkers werken iedere dag hard om de klanten tevreden naar huis te laten gaan. Deze award is dan ook echt een teamprestatie en daar ben ik zeer trots op!”, aldus Bram Misker.