Autobedrijf Misker

Twee ijzersterke merken onder één dak

 
 

 

Occasions Zoeken

close
Geef uw voorkeur hieronder of toon alle 261 occasions
vanaf:
van:
tot:
maximaal:
occasions gevonden

Contact of Afspraak maken

Geadresseerde
Invalid Input

Uw naam(*)
Voer uw naam in

Telefoonnummer(*)
Voer uw telefoonnummer in

Indien nodig bellen wij u tijdens kantooruren.

Email adres(*)
Voer een geldig email adres in

Kenteken
Ongeldige invoer

Datum voorkeur
Invalid Input

Soort onderhoudsbeurt
Ongeldige invoer

APK
Ongeldige invoer

Service en Advies
Ongeldige invoer

Wilt u erop wachten of laat u de auto de hele dag staan?
Ongeldige invoer

Opmerkingen
Ongeldige invoer

Autobedrijf Misker beschikt over één van de meest moderne werkplaatsen van Zuid-Oost Drenthe. In onze werkplaats worden alle nieuwe Mazda's, Fiats en Fords en gebruikte auto's gerepareerd. U kunt bij ons terecht voor kleine reparaties, maar ook aan jaarlijkse onderhoud en APK. Onze monteurs zijn opgeleid in een groot aantal vakgebieden, waaronder ook alarm, LPG en electronica. Natuurlijk volgen onze monteurs ook alle Fiat, Ford en Mazda trainingen.

Heeft u een klein reparatie, zoals een lampje dat moet worden vervangen? Of een band die verwisseld moet worden? Dan bieden wij de mogelijkheid om dit op ieder moment van de dag te doen. U kunt voor deze zaken altijd langs komen en onze Rapid Service monteur staat voor u klaar!

Voor onze klanten hebben wij ook een bijzonder aantrekkelijke vervangend vervoer regeling. U kunt namelijk 3 jaar lang gebruik maken van een vervangende auto, tegen een eenmalige bijdrage van € 85,=. Meer informatie over deze regeling bij één van onze receptionisten.

Schade

Autobedrijf Misker is mede aandeelhouder van GEA Autoschade. Hierdoor kunnen wij u alle rompslomp bij een schade, groot of klein, uit handen nemen. De eerste inspectie van de kwaliteit van het werk ligt ook bij ons. 

Daarnaast is Autobedrijf Misker ook aangesloten bij Schadegarant. Dit is een samenwerkingsverband van een aantal grote verzekeringmaatschappijen. Hierdoor zijn wij in staat uw schade op een voortreffelijke manier af te wikkelen. Wij nemen eventueel ook de onderhandelingen van u over met een expert over de restwaarde van een auto: Koos van der Sleen heeft veel ervaring in het correct en snel afhandelen van uw schade. En natuurlijk regelen wij ook het vervangend vervoer voor u!

Met andere woorden: het volledige team van Autobedrijf Misker staat voor u klaar om u zo spoedig en vakkundig mogelijk weer op weg te helpen!

Winterbanden

Met grote regelmaat worden bij de aankoop van een auto, door Autobedrijf Misker winterbanden ingeruild. Deze banden verkeren in uitstekende staat en zijn aantrekkelijk geprijsd. Doe uw voordeel hiermee !

Bekijk onze complete voorraad winterbanden.

Service en Advies

Twijfelt u aan de noodzaak van een reparatie? Of wilt u graag een nauwkeurige prijsopgave ontvangen, voordat wij met de reparatie beginnen? Dan bent u bij Autobedrijf Misker aan het juiste adres. Hier kunt u namelijk gebruik maken van het Service Advies Centrum.

Bij het maken van een afspraak (wat u ook online kan doen), kunt u aangeven dat u gebruik wilt maken van het Service Advies Centrum. Op de dag dat u de auto komt brengen, loopt u samen met een Serviceadviseur rondom de auto. U volgt de stappen zoals aangegeven op de afbeelding hiernaast. 

Op deze manier kunt u meteen een aantal zaken beslissen, waarvan vervanging nu of binnenkort nodig is. Wij hoeven u dan later op de dag niet meer te storen om goedkeuring te verkrijgen. Ook krijgt u meteen een nauwkeurige prijsopgave. 

Er zijn dus een groot aantal voordelen aan het Service Advies Centrum en wij willen u graag van dienst zijn!